Deren Koray da hicbirsey bilmiyorlar

Re: Deren Koray da hicbirsey bilmiyorlar

Mesajgönderen ldy » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"Sevgili arkadaþlar, forumunuzu tesadüfen gördüm. Çok eski bir tartýþma konusu ama son derece memnun kaldýðým bir Firma için kayýtsýz kalmak istemedim. Arkadaþlar, kaliteli ve güvenilir danýþmanlýk firmalarýnýn yýllardýr ayný okullarla çalýþmasý sizi rahatsýz etmemeli. Aksine durup düþünmelisiniz? Bu insanlar bu okullarý sattýkça para kazanýyor. Demek ki o okullara talep var, demek ki köklü okullar. Okul-danýþmanlýk firmasý iliþkisi karþýlýklýdýr bence. Firma iyiyse okul firmayý yýllarca deðiþtirmez, ayný þekilde firma da okulu. Bence bu bir istikrarý, bir çizgiyi tutturduklarýný gösterir. Ýzmir'in en eski kuruluþu bahsettiðiniz danýþmanlýk þirketi. Bizim Ýzmir Ticaret Odasý olarak üyelerimizi yönlendirdiðimiz,hiçbir þikayet almadýðýmýz artý þimdilerde revizyon yapmayý gerektirse de zamanýnda yurtdýþý danýþmanlýk þirketi olarak internet servisi aldýðýmýz tek þirketti. Mesleðinin duayenlerinden bence. O kadar üyemiz kendisiyle gitti, geçen sene bana da gitmek nasip oldu. Tüm Ege Bölgesi'ndeki olumlu referanslarýný bir yana býrakarak, kendi deneyimimle kalitelerine þahit oldum. Bence önemli olan Türkiye'de bir firmadan ne aldýðýnýz deðil, bir firmanýn size yurtdýþýnda ne verebildiði, ne kadar yetebildiði, ne kadar yetiþebildiði...Size burada bir sürü vaatte bulunan þirket olabilir ama çoðunun Türkiye sýnýrlarýný aþtýðýnýzda yetemediðini, vaatlerin Türkiye'de kaldýðýný görüyorsunuz. Sizce düþündürücü olan bu deðil midir? Ýnsan kendi gözlemine inanýr, bence Deren Koray bir numara...Deneyin, piþman olmayacaksýnýz.
ldy

Mesajgönderen darK_sitH » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"Müþteri memnuniyetini birinci planda tutmayan , özveride bulunmayan , daha doðrusu , bir iþe , sevdiði için deðil , para kazanmak için giren insanlarýn çoðu , baþarýsýz olmaya mahkumdur arkadaþlar... siz siz olun , sevdiðiniz iþi yapýn...
KolayGelsin!..
darK_sitH

Mesajgönderen derenkoray » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"SAYGIDEÐER KARDEÞÝM, SATMIÞ OLDUÐUMUZ OKULLAR (BU TERÝMÝ DE SAYENÝZDE DAÐARCIÐIMIZA KATMIÞ OLDUK) 10 YIL ÖNCESÝNÝN DEÐÝL 47 YIL ÖNCESÝNÝN OKULLARIDIR. ÇÜNKÜ 18 YILLIK GEÇMÝÞÝMÝZ VE TECRÜBEMÝZ BUNU GEREKTÝRÝYOR. BU ARADA SÝZLERE YAVAÞ YANIT VERMEMÝZÝN SEBEBÝ DE SANIYORUM OLAYI CÝDDÝYE ALMADIÐINIZDAN KAYNAKLANIYOR. ÇÜNKÜ BÝZLER CÝDDÝ KÝÞÝLERLE VE KURUMLARLA ÇALIÞIRIZ. BU NEDENLE 18 YILDIR DÝMDÝK AYAKTAYIZ. DEÐERLÝ BÝLGÝLERÝNÝZE....
www.yazokullari NOKTA COM
derenkoray

Mesajgönderen Exclusive » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"dark sith

Exclusive

Mesajgönderen Umbro » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"10 sene öncenin okullarini satiyorlarsa daha köklü okullarla çalýþýyorlar anlamý çýkýyor bana göre. Zaten hayatýn boyunca yurtdýþýnda kaç tane okula gidebilirsin ki? Bence kötü kurum yoktur, kötü araþtýrma vardýr. Sen araþtýrma yapmayý bilmezsen, iyi ile kötünün ayýrdýný yapamýyorsan kötü daima yaþar. Bunun adý serbest piyasadýr, sen hep iyiyi tercih edersen kötü zaten tezgahý kapatýr gider ya da kendisini yeniler. Bir de hizmet sektörü çok berbat bir sektördür. Devamlý müþteri memnuniyeti diye bir geyik vardýr, 24 saat gülersin, ""para veriyoz , karþýlýðýnda bol bol güleceksin ve hýzlý olacaksýn"" vesair istekler hiç bitmez. Bu benim için de ayný, bu insanýn tabiatýyla ilgili. Her insan ilgiyi , alakayý sever. Bu tarz sektörde çalýþmayý istemem þahsen."
Umbro

Mesajgönderen ahdevefa » Sal Oca 05, 2010 4:16 pm

"
quote:
[i]Originally posted by darK_sitH[/i]
ahdevefa
ahdevefa

Dön EN ZAYIF DANISMANLIK?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir